Velkommen til Bredahls Netbageri

Mit navn er Hans Bredahl. Jeg er uddannet bagersvend og journalist. Jeg blev udlært i min fars bageri i Ringkøbing for frygtelig mange år siden, men har, trods de mange år som journalist, aldrig glemt håndværket Jeg fik ideen til disse kurser for nogle år siden, og siden er det blevet til kurser mange steder på Sjælland.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Anne Christensen | Svar 18.11.2017 17.28

Hej Hans. Vi var på dit julebagekursus sidste år i Birkerød. Det var virkelig godt! Mange tak for det. Holder du flere kurser? Vh Anne

Anne Christensen 18.11.2017 17.29

Jeg kan se, at du har svaret på spørgsmålet længere nede på siden.

hans | Svar 07.11.2017 10.59

undskyld det sene svar. Til thebirkes skal du bruge en bløddej indrullet med margarine. Se hvordan her på siden. Men selve metoden er der ikke plads til her

Birthe Bertelsen | Svar 03.11.2017 09.28

Hej. Jeg leder efter en opskrift på Birkes, altså som vi spiser dem her i Jylland 😘 uden det søde i midten. Håber du kan hjælpe mig ?

Mary-Ann Larsen | Svar 09.10.2017 19.08

Hold da op en lækker side du har. Jeg leder efter et bagekursus på Sjælland og faldt over din side og nu skal jeg bare bage og bage.. Holder du kursus snart

hans 09.10.2017 22.42

tak for din venlige hilsen. Der er kurser på AOF i Rødovre, Taastrup, Roskilde og Gundsømagle

Anne Giandrup Birkø | Svar 02.08.2017 08.52

Hej Igen Hans..
Er der nogen dato på udgivelsen af din bog ? MVH Anne Birkø

hans 02.08.2017 09.55

Hej Anne. jeg tror på, at den udkommer her til efteråret, men nogen dato har jeg ikke endnu

Bent Erik Lauridsen | Svar 07.07.2017 19.26

Hej Hans Bredahl. Er din bog blevet udgivet, og hvor kan den evt. købes?

Hans Bredahl 08.07.2017 09.33

desvære er projektet blevet noget forsinket. jeg har undervurderet hvor lang tid det tager at bearbejde fotos. Men arbejdet er i gang.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.12 | 10:28

Det ber blot en plastbox med tætsluttende låg, idet der dog i låget er en ventil, som kan lade luft slippe ud, når trykket i beholderen stiger

...
08.12 | 08:38

Hejsa..
Hvordan ser den hæveboks fra ikea ud?Lyder spændende
Hilsen Rikke

...
06.12 | 19:08

Tusind tak

...
06.12 | 18:03

du skal bruge remonce i et papirtyndt lag og folde i tre lag. samling nederst, stryge og vende ud på nødder og sukker.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE