som bagere laver dem

tegn en model, evt på din computer, 15 x 10 cm, klip den ud, og brug den evt. til at øve dig på at folde kræmmerhuse
overfør modellen til tyndt karton og klip ud
Færdig matrice, til højre skålen med en godt rørt blanding af 125 g æg, 125 sukker og 100 g mel.
så er der udsmurt på plade. husk det skal være ganske tyndt
og her det færdige bagværk. Jeg har brugt et par glas til at sætte de varme kræmmerhuse i. Hvis det tager for lang tid at lave kræmmerhusene, kan du bare varme dem op til de er bløde igen, og forsætte folderiet.
Beskrivelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 14:53

bogen er nu udgivet

...
14.02 | 14:33

Hej Lone. Du kan få bogen på Lokalhistorisk Arkiv Herningvej 8 i Ringkøbing efter mandag. Du betaler via mobilpay. Arkivet har åbent på nogle faste tider.

...
14.02 | 14:25

Jeg bor i Hvide Sande og vil gerne købe din bog om livet som bager i Ringkøbing.
Hvor kan jeg købe den .
Vh Lone Thomey

...
28.01 | 14:25

Jeg sender straks et par. betalingsoplysninger vil være vedlagt

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE