som bagere laver dem

tegn en model, evt på din computer, 15 x 10 cm, klip den ud, og brug den evt. til at øve dig på at folde kræmmerhuse
overfør modellen til tyndt karton og klip ud
Færdig matrice, til højre skålen med en godt rørt blanding af 125 g æg, 125 sukker og 100 g mel.
så er der udsmurt på plade. husk det skal være ganske tyndt
og her det færdige bagværk. Jeg har brugt et par glas til at sætte de varme kræmmerhuse i. Hvis det tager for lang tid at lave kræmmerhusene, kan du bare varme dem op til de er bløde igen, og forsætte folderiet.
Beskrivelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 14:04

ja,det er godt nok ærgerligt at produktionstiden har været så lang, og det har også for mig været dybt frustrerende, men jeg har ikke kunnet gøre noget!

...
13.08 | 13:43

Nå, jeg tror jeg må finde mig en anden gave til min mand.. Det er snart ved at være 1 1/2 år siden jeg gav ham et gavekort på bogen, som jo så ikke er udkommet.

...
12.08 | 23:22

Jeg tror ikke at der bliver flødekagekurser i denne sæson. Interessen har ikke været ret stor - snarere ret lille.

...
12.08 | 23:21

AOF Nordsjælland ønsker ikke at lave flere kurser - men kan sikkert overtages, hvis der er nok kursister der ønsker det

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE