som bagere laver dem

tegn en model, evt på din computer, 15 x 10 cm, klip den ud, og brug den evt. til at øve dig på at folde kræmmerhuse
overfør modellen til tyndt karton og klip ud
Færdig matrice, til højre skålen med en godt rørt blanding af 125 g æg, 125 sukker og 100 g mel.
så er der udsmurt på plade. husk det skal være ganske tyndt
og her det færdige bagværk. Jeg har brugt et par glas til at sætte de varme kræmmerhuse i. Hvis det tager for lang tid at lave kræmmerhusene, kan du bare varme dem op til de er bløde igen, og forsætte folderiet.
Beskrivelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.12 | 19:37

Ja, det bliver meddelt her og hvor jeg ellers kan komme afsted med det

...
06.12 | 21:11

Hej. Er det muligt at du meddeler her, hvis bogen kan afhentes i Ringkøbing den 15. December

...
06.12 | 12:16

Hej Anne.
Jeg tror at have bogen med ved julemarked 15. december. er formentlig på hotel ringkøbing

...
03.12 | 21:46

ja, du er selv din egen bagermester

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE