som bagere laver dem

tegn en model, evt på din computer, 15 x 10 cm, klip den ud, og brug den evt. til at øve dig på at folde kræmmerhuse
overfør modellen til tyndt karton og klip ud
Færdig matrice, til højre skålen med en godt rørt blanding af 125 g æg, 125 sukker og 100 g mel.
så er der udsmurt på plade. husk det skal være ganske tyndt
og her det færdige bagværk. Jeg har brugt et par glas til at sætte de varme kræmmerhuse i. Hvis det tager for lang tid at lave kræmmerhusene, kan du bare varme dem op til de er bløde igen, og forsætte folderiet.
Beskrivelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.01 | 15:36

jeg skal straks sende en bog til dig. Prisen er 200 kr. plus porto 50 kr som kan betales via mobilpay på 42295951

...
09.01 | 15:08

Hej Hans Bredahl. Jeg vil gerne købe din Bagerbog, hvis du har flere. Min adresse er:
Birthe Thesbjerg, Sandbækvej 16, 6971 Spjald.

...
30.10 | 09:07

Du har ret i at der var problemer på nævnte kursus. De er rettet på de kommende kurser. Ja, jeg bruger buræg. Det er påvist at burhøns har bedst!

...
30.10 | 08:41

Var d.27_10_19 på konditor kursus på Valhøj skole.
Du havde ikke givet læren chokolade med, så vi kunne lære at temperere chokolade,
Du bruger buræg,føj.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE