som bagere laver dem

tegn en model, evt på din computer, 15 x 10 cm, klip den ud, og brug den evt. til at øve dig på at folde kræmmerhuse
overfør modellen til tyndt karton og klip ud
Færdig matrice, til højre skålen med en godt rørt blanding af 125 g æg, 125 sukker og 100 g mel.
så er der udsmurt på plade. husk det skal være ganske tyndt
og her det færdige bagværk. Jeg har brugt et par glas til at sætte de varme kræmmerhuse i. Hvis det tager for lang tid at lave kræmmerhusene, kan du bare varme dem op til de er bløde igen, og forsætte folderiet.
Beskrivelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.05 | 08:29

Hej
Bogen er næsten færdig. Det har varet lænyere end frygtet men jeg tror at den udkommer i næste måned

...
20.05 | 23:29

Hej Hans. Er der endnu ikke noget nyt om din bog. Er den blevet skrinlagt. Mvh Anne

...
19.12 | 13:25

Hej Hans Bredahl
Jeg er svigerdatter til arrestforvarer Anton Outzen Ringkøbing
Jeg kan huske dine forældte.
Venligst Dorthe Outzen

...
08.12 | 10:28

Det ber blot en plastbox med tætsluttende låg, idet der dog i låget er en ventil, som kan lade luft slippe ud, når trykket i beholderen stiger

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE