til wienerbrød og bløddej

Brun remonce

50 pct. margarine 50 pct. brun sukker, kanel efter smag.

Borgmestermasse:

1/3 marcipanmasse 1/3 sukker 1/3 margarine

Hvid remonce

lige dele sukker og margarine tilsættes  en smule æblemos og gerne også nogle få gram marcipanmasse

 

Læg mærke til at marcipan har forskellige betegnelser. Marcipanmasse består hovedsagelig af mandelkerner. Det kaldes også kransekagemasse og konfekmasse. Desuden kan man få Bittermasse, som består af abrikoskerner, og som mest bruges til makroner og lign. men det udbydes ikke i almindelige butikker. En del billige "marcipanmasser" kan være en blanding af mandler og abrikoskerner, og derttil kan man komme ud for, at en meget stor del af massen er sukker.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 14:53

bogen er nu udgivet

...
14.02 | 14:33

Hej Lone. Du kan få bogen på Lokalhistorisk Arkiv Herningvej 8 i Ringkøbing efter mandag. Du betaler via mobilpay. Arkivet har åbent på nogle faste tider.

...
14.02 | 14:25

Jeg bor i Hvide Sande og vil gerne købe din bog om livet som bager i Ringkøbing.
Hvor kan jeg købe den .
Vh Lone Thomey

...
28.01 | 14:25

Jeg sender straks et par. betalingsoplysninger vil være vedlagt

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE