til wienerbrød og bløddej

Brun remonce

50 pct. margarine 50 pct. brun sukker, kanel efter smag.

Borgmestermasse:

1/3 marcipanmasse 1/3 sukker 1/3 margarine

Hvid remonce

lige dele sukker og margarine tilsættes  en smule æblemos og gerne også nogle få gram marcipanmasse

 

Læg mærke til at marcipan har forskellige betegnelser. Marcipanmasse består hovedsagelig af mandelkerner. Det kaldes også kransekagemasse og konfekmasse. Desuden kan man få Bittermasse, som består af abrikoskerner, og som mest bruges til makroner og lign. men det udbydes ikke i almindelige butikker. En del billige "marcipanmasser" kan være en blanding af mandler og abrikoskerner, og derttil kan man komme ud for, at en meget stor del af massen er sukker.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.08 | 14:04

ja,det er godt nok ærgerligt at produktionstiden har været så lang, og det har også for mig været dybt frustrerende, men jeg har ikke kunnet gøre noget!

...
13.08 | 13:43

Nå, jeg tror jeg må finde mig en anden gave til min mand.. Det er snart ved at være 1 1/2 år siden jeg gav ham et gavekort på bogen, som jo så ikke er udkommet.

...
12.08 | 23:22

Jeg tror ikke at der bliver flødekagekurser i denne sæson. Interessen har ikke været ret stor - snarere ret lille.

...
12.08 | 23:21

AOF Nordsjælland ønsker ikke at lave flere kurser - men kan sikkert overtages, hvis der er nok kursister der ønsker det

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE