til wienerbrød og bløddej

Brun remonce

50 pct. margarine 50 pct. brun sukker, kanel efter smag.

Borgmestermasse:

1/3 marcipanmasse 1/3 sukker 1/3 margarine

Hvid remonce

lige dele sukker og margarine tilsættes  en smule æblemos og gerne også nogle få gram marcipanmasse

 

Læg mærke til at marcipan har forskellige betegnelser. Marcipanmasse består hovedsagelig af mandelkerner. Det kaldes også kransekagemasse og konfekmasse. Desuden kan man få Bittermasse, som består af abrikoskerner, og som mest bruges til makroner og lign. men det udbydes ikke i almindelige butikker. En del billige "marcipanmasser" kan være en blanding af mandler og abrikoskerner, og derttil kan man komme ud for, at en meget stor del af massen er sukker.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.07 | 15:47

det er jeg da glad for at høre. Send mig adresse på hansbredahl@gmail.com, og jeg skal straks sende. betaling på mobil 42295951

...
11.07 | 15:26

Jeg kunne godt tænke mig bogen.
Mvh Sara

...
09.01 | 15:36

jeg skal straks sende en bog til dig. Prisen er 200 kr. plus porto 50 kr som kan betales via mobilpay på 42295951

...
09.01 | 15:08

Hej Hans Bredahl. Jeg vil gerne købe din Bagerbog, hvis du har flere. Min adresse er:
Birthe Thesbjerg, Sandbækvej 16, 6971 Spjald.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE