til wienerbrød og bløddej

Brun remonce

50 pct. margarine 50 pct. brun sukker, kanel efter smag.

Borgmestermasse:

1/3 marcipanmasse 1/3 sukker 1/3 margarine

Hvid remonce

lige dele sukker og margarine tilsættes  en smule æblemos og gerne også nogle få gram marcipanmasse

 

Læg mærke til at marcipan har forskellige betegnelser. Marcipanmasse består hovedsagelig af mandelkerner. Det kaldes også kransekagemasse og konfekmasse. Desuden kan man få Bittermasse, som består af abrikoskerner, og som mest bruges til makroner og lign. men det udbydes ikke i almindelige butikker. En del billige "marcipanmasser" kan være en blanding af mandler og abrikoskerner, og derttil kan man komme ud for, at en meget stor del af massen er sukker.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 09:09

Tak for din ordre. Bogen afleveres til postvæsenet i dag eller i morgen. Du kan betale til mobil 42295951. Pris incl porto er kr. 250

...
06.09 | 08:55

Hej, jeg vil gerne købe bogen, kan jeg få den sendt til:
BibMedia
Krogagervej 10
5240 Odense NØ

Hvad skal jeg betale og hvor til?

Hilsen Lene Andreasen

...
21.08 | 11:32

Jeg er sent lørdag i Houvig men du kan kontakte lokalhistorisk, som givetvis gerne åbner dørene for dig lørdag for at sælge en bog

...
21.08 | 11:24

Jeg er i Skagen til fredag og først i Ringkøbing lørdag. Kan jeg fange dig i butikken dér?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE