højhastighedsbrød

hvis du har en god røremaskine

denne dej er lidt speciel, men prøv den, du bliver glædeligt overrasket

1 gram (det er ingen fejl) gær

8 gram salt

330 gram vand

400 gram stærk mel (min. 12 pct protein)

hold saltet tilbage. fyld det øvrige i røremaskinen og sæt den i gang ved høj hastighed. Efter få minutter tilsættes saltet og der køres videre ved høj hastighed med røremaskinens spade. Efter nogen tid kan du høre, at der sker noget. Dejen har samlet sig om spaden, men rør trøstigt videre, til der er arbejdet med dejen i mindst 15 min. men helst længere tid. Læg dejen ud på et stykke bagepapir og stil til hævning omkring 4 timer, gerne overdækket eller i ovnen, hvor du har indsat en skål varm vand sammen med brødet. Derefter tager du det hele ud, sætter temperaturen til 250 grader. Efter ti minutter sænkes temperaturen til 230, og der bages færdigt til brødet har en smuk gulbrun farve over det hele.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.03 | 10:35

Når du åbner "Bredahls Netbageri" så ligger opskriften på hovedtsiden. Du skal med andre ord ikke se ned på listen, men blot se på siden!

...
24.03 | 10:00

Hej Hans
Jeg har svært ved at finde opskriften på bløddej. Kan du lægge den i listen over opskrifter eller på anden måde gøre den nemmere at finde?

...
14.02 | 14:53

bogen er nu udgivet

...
14.02 | 14:33

Hej Lone. Du kan få bogen på Lokalhistorisk Arkiv Herningvej 8 i Ringkøbing efter mandag. Du betaler via mobilpay. Arkivet har åbent på nogle faste tider.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE