højhastighedsbrød

hvis du har en god røremaskine

denne dej er lidt speciel, men prøv den, du bliver glædeligt overrasket

1 gram (det er ingen fejl) gær

8 gram salt

330 gram vand

400 gram stærk mel (min. 12 pct protein)

hold saltet tilbage. fyld det øvrige i røremaskinen og sæt den i gang ved høj hastighed. Efter få minutter tilsættes saltet og der køres videre ved høj hastighed med røremaskinens spade. Efter nogen tid kan du høre, at der sker noget. Dejen har samlet sig om spaden, men rør trøstigt videre, til der er arbejdet med dejen i mindst 15 min. men helst længere tid. Læg dejen ud på et stykke bagepapir og stil til hævning omkring 4 timer, gerne overdækket eller i ovnen, hvor du har indsat en skål varm vand sammen med brødet. Derefter tager du det hele ud, sætter temperaturen til 250 grader. Efter ti minutter sænkes temperaturen til 230, og der bages færdigt til brødet har en smuk gulbrun farve over det hele.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.01 | 15:36

jeg skal straks sende en bog til dig. Prisen er 200 kr. plus porto 50 kr som kan betales via mobilpay på 42295951

...
09.01 | 15:08

Hej Hans Bredahl. Jeg vil gerne købe din Bagerbog, hvis du har flere. Min adresse er:
Birthe Thesbjerg, Sandbækvej 16, 6971 Spjald.

...
30.10 | 09:07

Du har ret i at der var problemer på nævnte kursus. De er rettet på de kommende kurser. Ja, jeg bruger buræg. Det er påvist at burhøns har bedst!

...
30.10 | 08:41

Var d.27_10_19 på konditor kursus på Valhøj skole.
Du havde ikke givet læren chokolade med, så vi kunne lære at temperere chokolade,
Du bruger buræg,føj.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE