Standardside

til konfekt eller udrulning

500 g marcipanmasse

500 g flormelis

50 g sukkerglucose

 

arbejdes sammen til en glat masse. Til udrulning skal man bruge flormelis på bordet

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 14:53

bogen er nu udgivet

...
14.02 | 14:33

Hej Lone. Du kan få bogen på Lokalhistorisk Arkiv Herningvej 8 i Ringkøbing efter mandag. Du betaler via mobilpay. Arkivet har åbent på nogle faste tider.

...
14.02 | 14:25

Jeg bor i Hvide Sande og vil gerne købe din bog om livet som bager i Ringkøbing.
Hvor kan jeg købe den .
Vh Lone Thomey

...
28.01 | 14:25

Jeg sender straks et par. betalingsoplysninger vil være vedlagt

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE