sådan laver du bagefast kagecreme

1 liter mælk, 4 .æggeblommer, 100 g sukker og 100 g. hvedepudder (fås hos materialist eller helsekost. Kog gerne op i vandbad. Bland evt. æg, sukker og hvedepudder først, tilsæt den kogende  mælk lidt efter lidt under konstant omrøring, så skulle du få et rimeligt resultat.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.01 | 15:36

jeg skal straks sende en bog til dig. Prisen er 200 kr. plus porto 50 kr som kan betales via mobilpay på 42295951

...
09.01 | 15:08

Hej Hans Bredahl. Jeg vil gerne købe din Bagerbog, hvis du har flere. Min adresse er:
Birthe Thesbjerg, Sandbækvej 16, 6971 Spjald.

...
30.10 | 09:07

Du har ret i at der var problemer på nævnte kursus. De er rettet på de kommende kurser. Ja, jeg bruger buræg. Det er påvist at burhøns har bedst!

...
30.10 | 08:41

Var d.27_10_19 på konditor kursus på Valhøj skole.
Du havde ikke givet læren chokolade med, så vi kunne lære at temperere chokolade,
Du bruger buræg,føj.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE