at efterligne den gamle bager

Hvis du gerne vil have dit brød til at hæve optimalt -og hvem vil ikke det- kan du forsøge at efterligne bagerens "raskeskab". Hæld kogende vand i en bradepande og tænd ovnen til 50 grader. Brug et stegetermomaetr til at kontrollere temperaturen i ovnen, der skal være omkring 35 grader. Tænd og sluk oven  for at opretholde temperaturen. Når dit brød er hævet til en halv gange størrelsen, tager du det ud, og rasker færdigt medens ovnen når op på bagetemperatur (op til 250 grader). Herefter sæltter du brødet i ovnen og efter ti min. tager du bradepanden med vand ud og bager færdigt  - altså til brødet har god farve over det hele.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 09:07

Du har ret i at der var problemer på nævnte kursus. De er rettet på de kommende kurser. Ja, jeg bruger buræg. Det er påvist at burhøns har bedst!

...
30.10 | 08:41

Var d.27_10_19 på konditor kursus på Valhøj skole.
Du havde ikke givet læren chokolade med, så vi kunne lære at temperere chokolade,
Du bruger buræg,føj.

...
08.09 | 09:09

Tak for din ordre. Bogen afleveres til postvæsenet i dag eller i morgen. Du kan betale til mobil 42295951. Pris incl porto er kr. 250

...
06.09 | 08:55

Hej, jeg vil gerne købe bogen, kan jeg få den sendt til:
BibMedia
Krogagervej 10
5240 Odense NØ

Hvad skal jeg betale og hvor til?

Hilsen Lene Andreasen

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE