at efterligne den gamle bager

Hvis du gerne vil have dit brød til at hæve optimalt -og hvem vil ikke det- kan du forsøge at efterligne bagerens "raskeskab". Hæld kogende vand i en bradepande og tænd ovnen til 50 grader. Brug et stegetermomaetr til at kontrollere temperaturen i ovnen, der skal være omkring 35 grader. Tænd og sluk oven  for at opretholde temperaturen. Når dit brød er hævet til en halv gange størrelsen, tager du det ud, og rasker færdigt medens ovnen når op på bagetemperatur (op til 250 grader). Herefter sæltter du brødet i ovnen og efter ti min. tager du bradepanden med vand ud og bager færdigt  - altså til brødet har god farve over det hele.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.03 | 10:35

Når du åbner "Bredahls Netbageri" så ligger opskriften på hovedtsiden. Du skal med andre ord ikke se ned på listen, men blot se på siden!

...
24.03 | 10:00

Hej Hans
Jeg har svært ved at finde opskriften på bløddej. Kan du lægge den i listen over opskrifter eller på anden måde gøre den nemmere at finde?

...
14.02 | 14:53

bogen er nu udgivet

...
14.02 | 14:33

Hej Lone. Du kan få bogen på Lokalhistorisk Arkiv Herningvej 8 i Ringkøbing efter mandag. Du betaler via mobilpay. Arkivet har åbent på nogle faste tider.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE