at efterligne den gamle bager

Hvis du gerne vil have dit brød til at hæve optimalt -og hvem vil ikke det- kan du forsøge at efterligne bagerens "raskeskab". Hæld kogende vand i en bradepande og tænd ovnen til 50 grader. Brug et stegetermomaetr til at kontrollere temperaturen i ovnen, der skal være omkring 35 grader. Tænd og sluk oven  for at opretholde temperaturen. Når dit brød er hævet til en halv gange størrelsen, tager du det ud, og rasker færdigt medens ovnen når op på bagetemperatur (op til 250 grader). Herefter sæltter du brødet i ovnen og efter ti min. tager du bradepanden med vand ud og bager færdigt  - altså til brødet har god farve over det hele.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.05 | 08:29

Hej
Bogen er næsten færdig. Det har varet lænyere end frygtet men jeg tror at den udkommer i næste måned

...
20.05 | 23:29

Hej Hans. Er der endnu ikke noget nyt om din bog. Er den blevet skrinlagt. Mvh Anne

...
19.12 | 13:25

Hej Hans Bredahl
Jeg er svigerdatter til arrestforvarer Anton Outzen Ringkøbing
Jeg kan huske dine forældte.
Venligst Dorthe Outzen

...
08.12 | 10:28

Det ber blot en plastbox med tætsluttende låg, idet der dog i låget er en ventil, som kan lade luft slippe ud, når trykket i beholderen stiger

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE