at efterligne den gamle bager

Hvis du gerne vil have dit brød til at hæve optimalt -og hvem vil ikke det- kan du forsøge at efterligne bagerens "raskeskab". Hæld kogende vand i en bradepande og tænd ovnen til 50 grader. Brug et stegetermomaetr til at kontrollere temperaturen i ovnen, der skal være omkring 35 grader. Tænd og sluk oven  for at opretholde temperaturen. Når dit brød er hævet til en halv gange størrelsen, tager du det ud, og rasker færdigt medens ovnen når op på bagetemperatur (op til 250 grader). Herefter sæltter du brødet i ovnen og efter ti min. tager du bradepanden med vand ud og bager færdigt  - altså til brødet har god farve over det hele.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.11 | 11:36

udgiveren har lovet mig at den er færdig i december. Men tør jeg stole på ham efter to års evindelige udsættelser??

...
13.11 | 08:01

Måske er jeg så heldig at det er muligt at give min mand bogen i julegave ? Hvordan ser det ud med udgivelsen. Mvh Anne Giandrup

...
13.08 | 14:04

ja,det er godt nok ærgerligt at produktionstiden har været så lang, og det har også for mig været dybt frustrerende, men jeg har ikke kunnet gøre noget!

...
13.08 | 13:43

Nå, jeg tror jeg må finde mig en anden gave til min mand.. Det er snart ved at være 1 1/2 år siden jeg gav ham et gavekort på bogen, som jo så ikke er udkommet.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE